Pitäjänmäki


Pitäjänmäki on kaupunginosa Helsingin ja Espoon rajalla. Alueeseen kuuluu Tali, Pajamäki, Reimarla ja Marttila. Kaupunginosa on koti noin 17 000 ihmiselle. Pitäjänmäellä on työpaikkoja yli 25 000 ihmiselle. Asuntojen ja palveluiden määrä tulee kasvamaan alueella lähitulevaisuudessa huomattavasti.

Pitäjänmäki Kutomotie 14

Yleistä

Talin alueella on loistavat urheilumahdollisuudet. Alueelta löydät Suomen suurimman tennishallin. Keila-, squash- ja jalkapallohallit ovat myös vieressä. Talissa on myös frisbeegolfrata ja Suomen vanhin golfseura, joka toimii Talin kartanon mailla. Talin puistoalue tarjoaa myös hyvät lenkkeilyreitit ja ulkoilumahdollisuudet.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät Pitäjänmäellä. Pääset Helsingin keskustaan junalla vain 13 minuutissa ja alueella palvelee moni bussilinja. Itäkeskuksen ja Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja Raide-Jokeri tulee nopeuttamaan kaupunginosien välistä matkustamista myös Pitäjänmäessä.

Pitäjänmäellä on lukuisia palveluita lyhyiden kulkuyhteyksien päässä. Koulut, päiväkodit, puistot ja leikkipaikat on kaikki turvallisten kulkuyhteyksien varrella. Päivittäiset ostokset voit tehdä kivijalkaliikkeissä tai päivittäistavarakaupoissa. Suuremmat hankinnat voit tehdä Kauppakeskus Sellossa, joka sijaitsee kolmen kilometrin päässä. Alueen palvelut tulevat lisääntymään huomattavasti Raide-Jokerin valmistuessa. Myös yrityksille rakennetaan alueelle paljon uusia toimitilamahdollisuuksia.

Tutustu alta uusimpaan vuokrattavaan kotiin Pitäjänmäestä.

Kutomotie 14 B vuokrattava koti