Vuokravälitys


Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet.

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai soita päivystävään numeroon

Miksi Vuokravaltti?


  • Takuu työstämme ja vuokralaisesta. Jos emme löydä vuokralaista 30 päivässä, saat välityspalkkioon -25% alennuksen. Mikäli vuokrasuhde päättyy ensimmäisen vuoden sisällä vuokralaisesta johtuvasta syystä, etsimme asuntoosi uuden vuokralaisen ja emme veloita tästä välityspalkkiota.
  • Vuokranantajalla on mahdollisuus laatia vaivaton huolenpitosopimus kanssamme asuntoon liittyen. Katso lisää välilehdeltä Huolenpitosopimus.
  • Päivystämme viikonloppuisin. Vastaamme yhteydenottopyyntöihin viipymättä. Vuokravälittäjä on aina sinun ja vuokralaisten tavoitettavissa.
  • Modernit markkinointikanavat ja sosiaalisen median näkyvyys.
  • Ammattimaiset kohdekuvat ja luotettavat, ammattitaitoiset vuokravälittäjät, joilta löytyy LVV-tutkinto. Monen vuoden kokemus alalta, kysy lisää!
  • Jatkuva, informatiivinen yhteydenpito vuokrauksen ja vuokrausprosessin ajan.
  • Lue asiakkaidemme palautteita Googlen palaute osiosta tai etusivultamme.
  • Olemme apunasi myös koko vuokrasuhteen ajan. Yhteistyö ei lopu vuokralaisen löytymisen jälkeen.
  • Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme meistä ja palvelustamme lisää, sekä miten erottaudumme eduksesi muista välitystoimistoista.
  • Palvelemme asiakkaita ja vuokralaisia englannin kielellä, sekä teemme vuokrasopimukset tarvittaessa myös englanniksi.

Luovuttamalla vuokra-asuntosi ammattilaisen käsiin, varmistat sijoituksellesi parhaan mahdollisen vuokratason sekä vuokralaisen laadun, nopeasti ja vaivattomasti. Laadukas vuokravälitys on valttimme.

Olemme keskittäneet osaamisemme sataprosenttisesti vuokravälitykseen, mikä mahdollistaa alan täyden tuntemuksen. Hoidamme jokaisen toimeksiannon turvallisesti ja luotettavasti antaen prosessiin täyden panoksen. Luotettava ja turvallinen vuokravälitys ja vuokravälittäjä.

Hinnasto


Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset, sekä yli 6kk määräajan kestävät sopimukset, välityspalkkio 1,24 kertaa kuukauden vuokra ( 1kk + alv. 24%) + pakolliset asiakirjakulut (isännöitsijäntodistuspaketti). Välityspalkkio on täysin verovähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Alle 6kk määräaikaiset sopimukset välityspalkkio 0,5 x kuukauden vuokra + alv. (24%) + pakolliset asiakirjakulut (isännöitsijäntodistuspaketti). Välityspalkkio on täysin verovähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Liike- ja toimitilojen välityspalkkio sovitaan tapauskohtaisesti.

Vaivaton huolenpitosopimus vuokrantajalle 29,90€ (Sis. ALV.) / kk / kohde. Yli 2 asuntoa, joissa huolenpitosopimus 24,90€ (Sis. ALV.) / kk / kohde. Huolenpitosopimus on täysin verovähennyskelpoinen.

Sopimusmuutokset 50€ / sopimus.

Muuttotarkastus dokumentoituna: 100€.

Vuokrasopimuksen laatiminen, sisältäen luottotietojen tarkistuksen ja sähköisen allekirjoituskutsun: 100€.

Asunnon vuokrauksen vaiheet


1. Yhteydenotto ja toimeksianto

Alussa voit jättää yhteydenottopyynnön verkkosivuillamme tai soittaa numeroomme 010 299 7120. Välittäjä on sinuun yhteydessä viipymättä. Asiakkaan kanssa sovitaan maksuton arviokäynti ja välittäjä tutustuu vuokrattavaan asuntoon toimeksiantajan kanssa, korona-aikana välitysvaiheet onnistuvat ilman henkilökohtaista tapaamistakin. Välittäjä laatii toimeksiantosopimuksen ja mahdollisen huolenpitosopimuksen. Toimeksiantosopimuksen allekirjoitus tapahtuu sähköisesti tai henkilökohtaisesti allekirjoittaen.

2. Kohteen kuvaus ja markkinointi

Asuinhuoneistosta otetaan laadukkaat kohdekuvat ja laaditaan markkinointi-ilmoitus. Markkinnoissa käytämme omia kotisivujamme, Vuokraovea, Oikotietä, sekä sosiaalista mediaa.

3. Asunnon esittely

Asunnon esittely suoritetaan välittäjän kanssa ennalta sovittuun aikaan. Koronaepidemian vuoksi järjestämme myös vastuullisesti yksityisesittelyjä. Vuokralainen voi hakea asuntoa myös täyttämällä sähköisen hakemuksen sivuillamme.

4. Vuokralainen

Välittäjä haastattelee ja tekee tarvittavat taustaselvitykset potentiaalisista vuokralaisista, mm. luottotietojen tarkistus ja tulojen vahvistaminen lain puittessa. Potentiaaliset vuokralaisehdokkaat esitellään vuokranantajalle ja hän tekee lopullisen valinnan vuokralaisesta.

5. Vuokrasopimus

Laadimme vuokrasopimuksen liitteineen, joka käydään läpi molempien osapuolien kanssa. Allekirjoitus tapahtuu molempien osapuolten hyväksyessä vuokrasopimuksen ehdot.

6. Avainten luovutus / vakuus

Avaimet luovutetaan vuokralaiselle vuokravakuuskuittia, sekä kotivakuutustodistusta vastaan Vuokravaltin toimipisteestä.

Ota yhteyttä