Kutomotie 14 B

1090€/kk | 52.5m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1090€/kk
Osoite: Kutomotie 14 B, 00380
Määritelmä: 2h+k+kph+s+e+lasit.p.
Neliöt: 52.5m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 2017
Parveke: Kyllä, lasitettu.
Sauna: Oma sauna.
Vapautuminen: heti
Vesimaksu: 20€/kk/henkilö
Sähkö: Oma sähkösopimus
Autopaikat: Oma autopaikka autohallissa vuokrattavissa, 90€/kk.

Lisätiedot

Tilava ja valoisa neljännen kerroksen kaksio vuokrattavaksi!

Kodissa järkevä pohjaratkaisu, makuuhuone ja olohuone eri puolilla kotia. Isoista ikkunoista pursuaa valoa tuoden kotiin valoisuutta ja tunnelmaa. Keittiö olohuoneen yhteydessä. Keittiössä on hyvin säilytystilaa, sekä modernit kodinkoneet. Tilava kylpyhuone, jossa on tilaa isommallekkin pesutornille. Kylpyhuoneessa oma sauna. Kodissa laadukkaat pintamateriaalit. Olohuoneesta käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle. Mahdollisuus vuokrata oma autohallipaikka 90€/kk, autohalli sijaitsee talon alapuolella.

Rauhallinen taloyhtiö, jossa suuri pyörävarasto katutasossa. Koti on valmistunut 2017. Suuria remontteja ei ole tiedossa pitkään aikaan, joten koti sopii hyvin pitkäaikaista asuntoa etsivälle.

Asunnon yhteydessä hyvät julkiset liikenneyhteydet. Kodin läheisyydestä löydät päivittäistavarakaupan, kuntosaleja ja monia ravintoloita.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijalta ja laaja kotivakuutus edellytetään vuokrasuhteen ajan.

Koti vapautuu 17.12.2021. Ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely.

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Simo Luoma
simo.luoma@vuokravaltti.fi
0505509443


Kutomotie 14 B, Pitäjänmäki