Leppävaara


Leppävaara sijaitsee Itäisessä Espoossa lähellä Helsingin rajaa. Kaikista Espoon keskuksista Leppävaara on suurin ja vilkkain. Pääset Leppävaarasta kätevästi junalla tai busseilla eripuolille pääkaupunkiseutua. Alueella on myös loistavat urheilumahdollisuudet.

leppävaara
Leppävaara, Espoo. Kuvassa Kauppakeskus Sello.

Yleistä Leppävaarasta

Sellosali sijaitsee Etelä-Leppävaarassa ja se tarjoaa monenlaista kulttuuritarjontaa laidasta laitaan. Sellosalissa pääset nauttimaan niin klassisen, kuin populaarimusiikin konsertteja, näyttelyitä, elokuvaesityksiä ja lastentapahtumia. Sellon kirjasto on kävijämäärältään pääkaupunkiseudun vilkkain. Kirjastossa järjestetään myös näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia. Sello Rex tarjoaa 6-salisen Finnkinon elokuvateatterikokonaisuuden, keilahallin ja lukuisia ravintoloita.

Leppävaarassa on kattava urheilu- ja liikuntatarjonta. Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa yleisurheilustadionin, jalkapallokenttiä, hiihtostadionin, kuntoradan, kahdella kaukalolla varustetun jäähallin, uimahallin ja vuonna 2016 avatun maauimalan. Alueella sijaitsee myös yksi Suomen suurimmista golfharjoittelupaikoista, jossa voi kesäisin suorittaa greencard-kursseja. Läheisyydessä sijaitseva Vermon ravirata on yksi Suomen merkittävimpiä raviratoja.

Leppävaarassa on lukuisia palveluita kävelymatkan etäisyydellä. Löydät alueelta monia päivittäistavarakauppoja, päiväkoteja, kirjaston, parturikampaamoita ja erilaisia kivijalkapalveluita. Kauppakeskus Sello on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sello tarjoaa mm. elokuvateatterin ja lukuisia ravintoloita.

Leppävaara on pääkaupunkiseudun kolmanneksi suurin risteysasema, joka tarjoaa loistavat julkisenliikenteen liikenneyhteydet. Pääset niin junalla, kuin bussillakin nopeasti ympäri pääkaupunkiseutua. Myös Helsingin ja Turun välillä kulkevat kaukojunat pysähtyvät Leppävaarassa. Rakentuva kaupunkirata ja Raide-Jokeri parantavat entisestään Leppävaaran hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Raide-Jokeri kytkee Leppävaaran kiinteästi Otaniemeen ja metroon.


Katso ja ihastu uusimpaan vuokrattavissa olevaan kotiin Leppävaarassa alla olevasta linkistä.