Armas Launiksenkatu 11 B

1150€/kk | 62.5m2 | Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1150€/kk
Osoite: Armas Launiksenkatu 11 B, 02650
Määritelmä: 3H+AVOK+KPH+S+Lasit.P.
Neliöt: 62.5m2
Kaupunki: Espoo
Huoneita: 3
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1987
Parveke: Kyllä, lasitettu
Sauna: Kyllä
Vapautuminen: 03.06.2021
Vesimaksu: 25€/kk/hlö

Lisätiedot

Avara ja valoisa läpitalon kolmio isolla parvekkeella Leppävaarassa!

Kodissa erittäin toimiva pohjaratkaisu. Ikkunoista tulvii valoa sisään, joka tuo valoisaa tunnelmallisuutta asuntoon. Kodissa on tilava avokeittiö, josta löydät astianpesukoneen ja paljon kaappitilaa tavaroille. Makuuhuoneessa antiikki-kaappi ja eteisessä säilytystilaa vaatteille. Kylpyhuoneessa oma sauna. Kodissa tilava lasitettu parveke, jossa on mukava vilvoitella löylyjen jälkeen.

Rauhallinen taloyhtiö. Taloyhtiössä pyörä-/urheiluvälinevarasto. Kellarikomero vuokralaisen käytössä. Vuokralaisen käytössä modeemi ja perus-nopeus 10Mbit/s. Lisänopeudesta vuokralainen vastaa itse.

Vuokralaisella on mahdollisuus vuokrata autopaikka 20€/kk hintaan.

Taloyhtiöön kohdistuu toiselle puolelle julkisivuremontti, alkamisen ajankohta on kesäkuussa. Vuokralaisen kanssa sovitaan alennus vuokraan remontin ajalta, asunnossa voi hyvin asua.

Asunnon yhteydessä hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Kaikki Leppävaaran palvelut käytössäsi kävelymatkan päässä. Alueella on myös paljon ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Kauppakeskus Sello ja Leppävaaran juna-asema alle kilometrin kävelymatkan päässä. Selloon kävelee asunnolta 5min.

Koti vapautuu 03.06.2021, ota yhteyttä ja sovi esittely!

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
samuli.partanen@vuokravaltti.fi
0505509447