Latokaski


Latokaski on Espoon kaupunginosa ja kuuluu Espoonlahden suuralueeseen. Muutaman kilometrin päässä Latokaskesta sijaitsee Espoon keskus. Latokaskesta löytyy omakoti-, rivi- ja paritaloja, alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kaupunginosa on noin 5000 asukkaan koti.

Latokasken asukaspuisto

Yleistä Latokaskesta

Latokasken asukaspuistossa on monenlaista toimintaa niin lapsille, kuin vanhemmillekin. Ohjelmassa on laulua, liikuntaa ja askartelua. Joka tiistai ja keskiviikko lapsien vanhemmat voivat kokoontua keskenään ja lapset saavat nauttia ikätovereidensa seurasta. Myös alueen kunnallisista palveluista saa tietoa asukaspuistosta.

Kaupunginosan urheilu ja liikuntamahdollisuudet tulevat paranemaan huomattavasti lähitulevaisuudessa. Latokosken urheilupuiston kaavoitus on edennyt ja rakentaminen alkaa jo vuonna 2021. Urheilupuisto tulee olemaan yksi Espoon suurimmista. Puistoon on kaavoitettu jalkapallo-, yleisurheilu- ja pesäpallokenttiä. Urheilupuiston läpi kulkee ulkoilu- ja latureitti, joka liittyy Keskuspuiston ulkoilu- ja latuverkosto. Latokaskesta pääset myös kävelylenkille helposti luonnon läheisyyteen.

Latokasken palveluihin kuuluu ruokakauppoja, ravintoloita, parturi-kampaamoja ja kukkakauppa. Alueelta löydät monia päiväkoteja ja kaksi alakoulua. Yläkoulu löytyy runsaan kilometrin päästä Nöykkiöstä ja lukiot Espoonlahdessa, sekä Espoon keskuksessa.

Latokasken alueella kulkee monia bussilinjoja. Metron liityntälinjalla 157 pääset suoraan Matinkylän metroasemalle ja sieltä kätevästi Helsingin keskustaan. Espoon kaupunki ja HSL keskustelevat tällä hetkellä jopa suorista bussiyhteyksistä Latokaskesta Kamppiin.

Rauhallinen Latokaski on lapsiperheiden suosiossa. Alueen luonnonläheisyys ja hienot puistot tarjoavat mieluisan asuinympäristön.


Katso ja ihastu uusimpaan vuokrattavissa olevaan kotiin Latokaskesta alla olevasta linkistä.