Lassilan alue-esittely


Lassila

Lassila sijaitsee Haagan kaupunginosassa Länsi-Helsingissä. Siellä sijaitsee noin 4000 helsinkiläisen koti ja alue on pääosin rakennettu 1980–1990 luvuilla. Lassilan alue on suosittu lapsiperheiden keskuudessa, ja alueella toimiikin useita päiväkoteja.

Lassilan läheisyydestä löydät loistavat ulkoilumaastot ja urheilumahdollisuudet. Ulkoilumaastoista merkittävimpiä ovat Keskuspuisto, Malminkartanon pellot ja Mätäjoen ympäristö. Keskuspuistosta löydät hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Urheilumahdollisuuksia tarjoaa myös Lassilan oma liikuntapuisto. Liikuntapuistossa voi harrastaa lajeja monipuolisesti yleisurheilusta luisteluun ja palloilulajeihin. Puistosta löydätkin kesäisin nuorten jalkapallo-otteluita ja talvisin jääkiekko-otteluita.

lassila-helsinki

Julkisenliikenteen yhteydet ja yleistä

Lassilassa sijaitseva Pohjois-Haagan rautatieasema tarjoaa hyvät julkiset kulkuyhteydet. Pääset Lassilasta suoraan Helsingin keskustaan Kehärataa kulkevilla I- ja P-junilla. Bussilinjoja kulkee Lassilasta neljä (322, 40, 51 ja 54). Autoilijoille Lassila sijaitsee kätevästi Kehä I:n varrella.

Pohjois-Haagan rautatieaseman lähellä on keskustan tapainen alue, josta löytyy Lassilan palvelut. Alueelta löydät ruokakauppoja, apteekin, kuntosalin ja muita liikkeitä. Kauppakeskus Kaari on kävelymatkan päässä.

Lassilassa asuu paljon lapsiperheitä, minkä takia aluetta pidetään rauhallisena. Lassilasta löytyy hienot ulkoilupuistot koko perheen aktiviteetteihin. Palvelut, luonto ja keskuspuiston ulkoilureitit ovat lähellä toisiaan.

Käy katsomassa tuoreimmat kohteemme www.vuokravaltti.fi/kohteet

Mikäli tarvitset vuokralaista asuntoosi, ota yhteyttä meihin ja tutustu Vuokravaltin välittäjiin www.vuokravaltti.fi/yhteystiedot