Kivistö


Vantaan Kivistö on kasvava kaupunginosa Hämeenlinnanväylän itäpuolella, jonka läpi kulkee Kehärata. Kehäradan ja Kivistön rautatieaseman ympärille on rakentunut värikäs ja persoonallista arkkitehtuuria edustava kaupunkikeskus. Kivistö on noin 8000 asukkaan koti, jossa asuu paljon lapsiperheitä.

Kivistössä kaikki on lähellä. Kuvassa Jaspiskuja 5, Beer & Cafe Solmu, rento kohtaamispaikka ja Kivistöläisten oma olohuone.

Yleistä Kivistöstä

Kivistössä luonto on takapihalla. Keskusta-alueella on säästelty virkistys- ja viheralueita uudisrakentamisen aikana. Keskustasta löytyy monia uniikkeja puistoja, joissa on erilaisia liikunta- ja leikkivälineitä. Petikon ja Vestran virkistysmaastot ovat lähellä Hämeenlinnanväylän länsipuolella. Virkistysmaastoista löydät mm. hiihtolatuja ja patikkareittejä.

Kivistön alueella on lukuisia palveluita ja palvelut kasvavat vain alueelle suunnitteilla olevan kauppakeskuksen johdosta. Kivistöstä löydät kaksi päivittäistavarakauppaa, kahviloita, ravintoiloita, useita parturikampaamoita ja kosmetologeja. Beer & Cafe Solmun mukava henkilökunta toivottaa jokaisen tervetulleeksi Kivistön omaan olohuoneeseen. Lähin terveysasema löytyy Martinlaaksosta. Alueelta löydät myös monia päiväkoteja ja peruskouluja. Kulttuuri- ja taideopetusta tarjoavat Vantaan musiikkiopisto, Kivistön musiikkiopisto Musaiikki, Musiikkikoulu MinjArt ja Vantaan kuvataidekoulu. Kivistön tulevan kauppakeskuksen hanke etenee parhaillaan. Tavoitteena on, että Kivistön kauppakeskus olisi valmis jouluna 2022.

Kehärata kulkee Kivistön läpi, joten julkisenliikenteen palvelut ovat erinomaiset. Kivistön asemalta pääset kätevästi lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa. Helsinkiin, Tikkurilaan ja Pasilaan pääset alle puolessa tunnissa. Asemalta lähtee myös useita bussilinjoja lähiseuduille ja Helsinkiin. Valtatien varrelta lähtevät pikavuorot pohjoiseen ja paikallisbussit Kamppiin.

Vantaanjoen kulttuuriympäristö tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön asua. Kivistö on kasvava aluekeskus, jossa rakennetaan koko ajan. Väestöennusteen mukaan Kivistön suuralueella asuu lähes 23 000 asukasta vuoteen 2028 mennessä.

Katso ja ihastu uusimpaan vuokrattavissa olevaan kotiin alla olevasta linkistä.