Kamppi


Kamppi on noin 12 000 helsinkiläisen koti. Kamppi on kaupunginosa Helsinginniemen keskiosassa, johon kuuluvat Mannerheimintien länsipuolinen osa Helsingin nykyistä ydinkeskustaa, sekä keskustan länsipuolisia alueita Hietalahteen saakka.

Usein Kampista puhuttaessa tarkoitetaankin vain Kampin alueen pohjoisinta osaa, jossa sijaitsee Kampin kauppakeskus, linja-autoasema, Kampin metroasema ja Tennispalatsi. Kampin vilkkaimpia alueita on Kampin keskus. Kampin keskus pitää sisällään Kampin kauppakeskuksen, paikallisbussiliikenteen terminaalin, kaukoliikenteen terminaalin eli Helsingin linja-autoaseman ja Kampin metroaseman.

Palvelut ja yleistä Kampista

Kamppi on Helsingin eniten erilaisia palveluita tarjoava alue. Alueelta löydät laajalti kaikenlaisia ravintoloita, erilaisia kauppoja, yökerhoja, kuntosaleja, kahviloita ja muita palveluita. Alueella on myös paljon eri laatu-/hintatason hotelleita. Kulttuuritarjontaa alueella on laajalti, muunmuassa paljon kehuja on saanut Lasipalatsin yhteydessä oleva Taidemuseo Amos REX.

Kaupunginosan miellyttävimpiä paikkoja on Vanha kirkkopuisto eli Ruttopuisto. Vilkkaalla alueella Ruttopuisto on suosittu levähtämispaikka kesällä, jossa monet kaupunkilaiset käyvät piknikillä. Ruttopuistossa tehdään myös paljon vihkitilaisuuksia.

Kampissa on Helsingin laajimmat julkisen liikenteen yhteydet. Helsingin rautatieasema, Kampin bussi- ja metroasema, sekä monet raitiovaunupysäkit ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Helsingin päärautatieasemalta pääset junalla kätevästi joka puolelle Suomea. Myös kaukoliikenteen bussit lähtevät Kampista.

Kamppi on mitä parhain alue asua Helsingin keskustassa viihtyvälle. Lukuisat palvelut, ravintolat, kaupat ja Suomen suurin elokuvakompleksi on kävelymatkan päässä.

Katso Kampin huippupaikalta vuokrattavissa oleva kohteemme ja ihastu : https://www.vuokravaltti.fi/kohteet/yrjonkatu-34-a/