Hakaniemi


Hakaniemi sijaitsee Kallion eteläosassa, se on rajoiltaan määrittelemätön alue Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Meren rannalla sijaitsevan Hakaniemen alueen erottaa ydinkeskustasta Siltavuorensalmi ja linjoista Hämeentie. Lähtökohtaisesti Hakaniemeksi käsitetään Hakaniemen tori lähialueineen.

Hakaniemi

Yleistä Hakaniemistä

Hakaniemeen suunnitellaan koko ajan uutta. Vuonna 2024 aloitetaan rakentaminen Hakaniemenrantaan. Alueelle tulee asuinkortteleita, hotelli, toimitiloja ja julkista rantaa. Mikäli hotelli toteutuu suunnitelman mukaisesti, hotellin terassin on tarkoitus laskeutua portaittain veden äärelle. Tämä toisi uudenlaista kaupunkitilaa kaikille helsinkiläisille.

Hakaniemen alueella on lukuisia palveluita. Hakaniemen legendaarinen kauppahalli on ollut remontissa viimeiset 3 vuotta, mutta palaa loistoonsa vuoden 2021 aikana. Hakaniemen metroasemalle on myös lisätty palveluita ja asemaa on tarkoitus tehdä entistä viihtyisämmäksi. Alueella toimii myös hotelli ja lukuisia ravintoloita, sekä baareja.

Julkisenliikenteen palvelut ovat mitä mainioimmat Hakaniemessä. Alueella palvelee lukuisia bussi- ja raitiovaunulinjoja, alueen läpi kulkee päivittäin yli 1000 raitiovaunua ja 3000 bussivuoroa. Helsingin metro kulkee myös Hakaniemen läpi.

Helsingin Hakaniemi on suosittu ja mukava asuinalue palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Katso uusin kohteemme Hakaniemestä alla olevasta linkistä ja ota yhteyttä jo tänään.

Katso linkistä uusi vuokrattava koti Hakaniemen paraatipaikoilta!