Vaasanpolku 3 A

740€/kk | 29.5m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 740€/kk
Osoite: Vaasanpolku 3 A, 00500 Helsinki
Määritelmä: 1h+kk+kph
Neliöt: 29.5m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 1
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1912
Parveke: Ei.
Sauna: Ei.
Vapautuminen: 1.10.2021
Vesimaksu: 0€
Sähkö: Oma sähkösopimus
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti

Lisätiedot

Tehoneliöinen yksiö Helsingin parhailla kulkuyhteyksillä. Kotiin etsitään pitkäaikaista vuokralaista.

Kodissa fiksu pohjaratkaisu ja asunto tuntuukin huomattavasti suuremmalta, mitä neliöt antaa ymmärtää. Asunnossa tunnelmallinen lautalattia ja kompakti kylpyhuone. Rauhallinen koti sijaitsee sisäpihan puolella, joten kadun liikenne ei kuulu kotiin sisälle. Keittiössä hyvin tilaa ruoanlaittoa varten. Astioille kaappitilaa kohtuullisesti.

Rauhallinen ja yhteisöllinen taloyhtiö. Taloyhtiössä remontoitu talopesula, sekä kuivaushuone. Sisäpihalla viihtyisä katettu ulkoilualue, jossa voi järjestää illanistujaisia kesäisin. Taloyhtiössä myös pyöräkellari.

Asunnon yhteydessä erinomaiset julkiset liikenneyhteydet joka suuntaan. Kaikki Kallion ja Sörnäisen palvelut kävelymatkan päässä. Asunnon vieressä mm. kuntosali, joogastudio, kauppa, kirjasto ja ravintoloita.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan ja laaja kotivakuutus edellytetään vuokrasuhteen ajan.

Koti vapautuu 1.10.2021. Ota yhteyttä ja sovi ajankohta asuntoesittelylle!

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
samuli.partanen@vuokravaltti.fi
0505509447