Ulvilantie 29 A/ 9-talo

890€/kk | 44m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 890€/kk
Osoite: Ulvilantie 29 A / 9-talo, 00350
Määritelmä: 2h+k+kph+parveke
Neliöt: 44m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1964
Parveke: Kyllä.
Sauna: Kyllä, taloyhtiössä
Vapautuminen: heti
Vesimaksu: 25€/kk/henkilö
Sähkö: Oma sähkösopimus
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti / autopaikat jonotuksen kautta taloyhtiöltä.

Lisätiedot

Tässä avarassa ja valoisassa kaksiossa viihdyt varmasti! Putkiremontoitu kaksio heti vapaana vuokrattavaksi Munkkivuoresta!

Viidennen kerroksen kodissa järkevä pohjaratkaisu. Valoisasta ja tilavasta olohuoneesta käynti keittiöön. Keittiössä jääkaappipakastin ja astianpesukone. Eteisestä käynti kylpyhuoneeseen, jossa pesukoneliitäntä. Kodissa on tehty putkiremontti noin vuosi sitten. Kodissa oma kompakti parveke, joka lisää asuinmukavuutta.

Rauhallinen taloyhtiö, jossa sauna, talopesula, kuivaushuone ja pyörävarasto. Taloyhtiössä ei suuria remontteja tiedossa, joten koti sopii hyvin pitkäaikaista asuntoa etsivälle! Oma kellarikomero vuokralaisen käytössä

Kodin yhteydessä hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet joka suuntaan. Munkkivuoren ostoskeskus minuutin kävelymatkan päässä, josta löydät ravintoloita ja päivittäistavarakaupan.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijoilta.

Koti on heti vapaa. Ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely! Esittelyvideo lisätään pian.

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
samuli.partanen@vuokravaltti.fi
0505509447