Tunturikatu 15 B

890€/kk | 32.5m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 890€/kk
Osoite: Tunturikatu 15 B , 00100 Helsinki
Määritelmä: 1h+avok+kph+parvi
Neliöt: 32.5m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 1
Kunto: hyvä
Rakennusvuosi: 1924
Parveke: Ei
Sauna: Kyllä, taloyhtiössä.
Vapautuminen: Heti vapaa
Vesimaksu: 20€/kk/hlö.

Lisätiedot

Juuri remontoitu valoisa parvellinen yksiö heti vapaana muuttoa varten!

Kodissa on toimiva pohjaratkaisu. Iso ikkuna tuo hyvin valoa kotiin, mikä luo avaruuden tunnetta. Viihtyisässä asunnossa on kaikki pinnat juuri remontoitu. Modernista ja tasokkaasta avokeittiöstä löydät induktiolieden, astianpesukoneen, liesituulettimen ja jääkaappipakastimen. Vasta remontoitu kylpyhuone on täysin laatoitettu ja siellä on pesukoneliitäntä. Parvi tuo lisäneliöitä asuntoon, parvella myös säilytystilaa kaapeissa. Toisen kerroksen asunnosta näkymät taloyhtiön uudistetulle sisäpihalle.

Rauhallinen ja arvostettu taloyhtiö. Talossa oma hissi. Kellarikomero vuokralaisen käytössä. Taloyhtiössä on suoritettu kaikki suuremmat remontit, joten koti sopii mainiosti pitkäaikaista vuokra-asuntoa etsivälle. Sauna, talopesula, pyöräkatos sisäpihalla.

Asunnon yhteydessä erittäin hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Raitiovaunupysäkit kävelymatkan päässä. Päivittäistavarakaupat noin 100 metrin etäisyydellä asunnosta. Kaikki Töölön ja Kampin monipuoliset palvelut käytössäsi. Kävelymatkan päässä myös paljon erilaisia ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä.

Asunto on heti vapaa, ota yhteyttä ja sovi esittely jo tänään!

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Simo Luoma
simo.luoma@vuokravaltti.fi
0505509443


Tunturikatu esittelyvideo