Tehtaankatu 3 E

1375€/kk | 57m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1375€/kk
Osoite: Tehtaankatu 3 E, 00140
Neliöt: 57m2
Määritelmä: 2h+avok+kph+ avoin vh+e
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Parveke: Ei.
Sauna: Taloyhtiössä
Vapautuminen: 27.05.2022
Vesimaksu: Sisältyy vuokraan.
Sähkö: Oma sähkösopimus
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti.

Lisätiedot

Kerrassaan upea ja uniikki ylimmän kerroksen kulmahuoneisto vapautuu vuokrattavaksi 27.05.2022. Tätä helmeä et halua missata!

Kodissa on järkevä pohjaratkaisu. Kodin viidestä suuresta ikkunasta tulvii valoa sisään tuoden tunnelmaa asumiseen. Koti sijaitsee ylimmässä (3.) kerroksessa, ikkunoista avautuvat upeat näkymät Vuorimiehenpuistikon ja Neitsytpuiston suuntaan. Liikenteen ääni ei ylety kolmanteen kerrokseen, joten voit asua rauhassa upeiden maisemien kera. Keittiössä induktioliesi, jääkaappipakastin ja pesukoneliitäntä. Voit tuoda oman pesukoneen tai käyttää vuokranantajan pesukonetta. Keittiössä on hyvin tasotilaa ruoanlaittoa varten. Eteisen vieressä on oma avoin vaatehuone, joten vaatteille on hyvin säilytystilaa. Avara ja valoisa olohuone. Makuuhuoneen televisio asennuksineen voi jäädä korvausta vastaan.

Viihtyisä ja rauhallinen taloyhtiö, jossa vinttikomero lisäsäilytystilana. Taloyhtiössä myös sauna ja ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiössä oma piha, johon pääsy vain talon asukkailla. Asukkailla käytössä taloyhtiön perusnopeudella varustettu laajakaista.

Kodin yhteydessä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Päivittäistavarakauppa kivenheiton päässä kodista. Kaikki Ullanlinnan palvelut käytössäsi kävelymatkan päässä. Lähellä mainiot ulkoimaisemat, kuten Kaivopuisto.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijoilta. Laaja kotivakuutus vaaditaan.

Koti on vapaana vuokrattavaksi 27.05.2022, ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely!


Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
0505509447
samuli.partanen@vuokravaltti.fi

Tehtaankatu 3 E