Pietarinkatu 4

1290€/kk | 38m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1290€/kk
Osoite: Pietarinkatu 4 A, 00140
Määritelmä: 2h+k+kph+vaatehuone+lasit.p
Neliöt: 38m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1964
Parveke: Kyllä, lasitettu.
Sauna: Ei.
Vapautuminen: heti
Vesimaksu: 20€/kk/henkilö
Sähkö: Oma sähkösopimus
Autopaikat: Lämmitetty autohallipaikka vuokrattavissa 120€/kk

Lisätiedot

Valoisa neljännen kerroksen kalustettu kaksio heti vapaana vuokrattavaksi!

Kodissa järkevä pohjaratkaisu, makuuhuone ja olohuone eri puolilla kotia. Isoista ikkunoista pursuaa valoa tuoden kotiin valoisuutta ja tunnelmaa. Keittiö huoneiden välissä. Kylpyhuoneessa oma pesukone. Sisustussuunnittelijan kalustama asunto laadukkailla huonekaluilla. Olohuoneesta käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle. Mahdollisuus vuokrata lämmin autohallipaikka 120€/kk, autohalli sijaitsee asunnon sisäpihalla.

Rauhallinen taloyhtiö, jossa pyörävarasto. Ei suuria remontteja tiedossa, joten koti sopii hyvin pitkäaikaista asuntoa etsivälle.

Asunnon yhteydessä erittäin hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Kaikki Ullanlinnan monipuoliset palvelut käytössäsi. Kävelymatkan päässä myös paljon erilaisia ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Päivittäistavarakauppa on aivan kulman takana

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijalta ja laaja kotivakuutus edellytetään vuokrasuhteen ajan.

Koti on heti vapaa. Ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely.

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Simo Luoma
simo.luoma@vuokravaltti.fi
0505509443