Museokatu 9 C

1590€/kk | 71m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1590€/kk
Osoite: Museokatu 9 C
Määritelmä: 2h+k+kph+erill.wc.+aula
Neliöt: 71m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1913
Parveke: Ei.
Sauna: Kyllä, taloyhtiössä
Vapautuminen: Heti vapaa
Vesimaksu: Sisältyy vuokraan.
Sähkö: Oma sähkösopimus.
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti.

Lisätiedot

Avara ja valoisa koti Töölön sydämessä heti vapaana vuokrattavaksi!

Koti sijaitsee ylimmässä kerroksessa, joka tuo omaa rauhaa asumiseen. Kodissa järkevä pohjaratkaisu ja neliöt käytetty fiksusti. Isot erilliset huoneet ja avara eteinen. Asunnon valon määrä on pyritty maksoimoimaan ja tätä myöten isojen ikkunoiden ansiosta kotiin pursuaa valoa sisään. Tunnelmallisessa kodissa yli 3metrin huonekorkeus. Eteisestä käynti makuuhuoneeseen, keittiöön ja olohuoneeseen, sekä kylpyhuoneeseen. Eteisen kaapeissa hyvin säilytystilaa.

Olohuone ja keittiö sijaitsevat läpitalon huoneiston toisessa päädyssä. Keittiöstä löydät astianpesukoneen ja paljon säilytystilaa. Keittiön katto on juuri entisöity. Kompaktissa kylpyhuoneessa on tila otettu järkevästi haltuun. Kylpyhuoneesta löydät pesukoneen ja pesukoneliitännän, sekä lattialämmityksen. Kylpyhuoneen vieressä erillinen WC.

Rauhallinen ja arvostettu taloyhtiö, johon on kaikki suuremmat remontit on toteutettu. Koti sopii täten hyvin pitkäaikaista asuntoa etsivälle.

Asunnon yhteydessä erittäin hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Raitiovaunupysäkit kävelymatkan päässä. Päivittäistavarakaupat noin 100 metrin etäisyydellä asunnosta. Kaikki Töölön ja Kampin monipuoliset palvelut käytössäsi. Kävelymatkan päässä myös paljon erilaisia ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Eduskuntatalo alle 500m päässä asunnolta.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan ja laaja kotivakuutus edellytetään vuokrasuhteen ajan.

Koti on heti vapaa vuokrattavaksi! Ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely.

Lue myös Töölön alue-esittely blogistamme -> https://www.vuokravaltti.fi/blogi/alue-esittely-toolo/

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
samuli.partanen@vuokravaltti.fi
0505509447


Youtube esittelyvideo