Fredrikinkatu 69 A

1950€/kk | 69.5m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1950€/kk
Osoite: Fredrikinkatu 69 A, 00100
Neliöt: 69.5m2
Määritelmä: 2h+k+aula+kph
Kaupunki: Helsinki, Kamppi
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Parveke: Ei.
Sauna: Ei.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Vesimaksu: 20€/kk/hlö.
Sähkö: Oma sähkösopimus vuokralaisella.
Autopaikat: Taloyhtiön kautta jonotusperiaateella ja kadunvarsipysäköinti.

Lisätiedot

Tilava ja valoisa koti heti vapaana vuokrattavaksi Helsingin ydinkeskustan parhailta paikoilta.

Kodissa järkevä pohjaratkaisu. Huoneet sijaitsevat eri puolilla asuntoa, toinen huone on Fredrikinkadulle päin ja toinen huone sisäpihalle. Huoneiden välistä löydät tilavan kylpyhuoneen. Kylpyhuoneessa on oma pesukone. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava eteinen / aula. Aulasta pääset keittiöön, joka on remontoitu. Keittiössä Jääkaappi-pakastin ja paljolti säilytystilaa, myös astianpesukone ja tasotilaa ruoanlaittoa varten. Kävelymatkan päässä paljon puistoja ja lähellä mainiot ulkoilumahdollisuudet – muunmuassa Hietaniemi ja rantalenkkipolut noin kilometrin päässä.

Viihtyisä ja yhteisöllinen taloyhtiö, talosta löytyy summeri. Kodin yhteydessä erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kaikki Kampin palvelut ja kauppakeskukset minuutin kävelymatkan päässä. Vuokralaisen käytössä oma kellarikomero lisäsäilytystilana.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijoilta. Laaja kotivakuutus vaaditaan.

Koti on heti vapaana vuokrattavaksi, ota yhteyttä jo tänään!


Yhteystiedot

Kohdevastaava
Simo Luoma
0505509443
simo.luoma@vuokravaltti.fi

YouTube Esittelyvideo