Franzéninkatu 26 A

1190€/kk | 39.5m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 1190€/kk
Osoite: Franzéninkatu 26 A, 00530
Neliöt: 39m5m2
Määritelmä: 2h+avok+kph+3ransk.p
Kaupunki: Kallio, Helsinki
Huoneita: 2
Kunto: Uudiskohde.
Parveke: Kyllä, ranskalainen.
Sauna: Kyllä, taloyhtiössä.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Vesimaksu: 20€/vesimaksuennakko/hlö. Tasauslasku vuokralaisen maksettava ylimenevällä kulutuksella.
Sähkö: Oma sähkösopimus vuokralaisella + laaja kotivakuutus.
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti.

Lisätiedot

Uniikki uudiskohteen kaksio Kallion paraatipaikoilta heti vapaana vuokrattavaksi! Kallioon harvoin rakennetaan uutta, joten tämä on loistava mahdollisuus sinulle joka arvostat uudiskohteen raikkautta.

Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Kodissa järkevä pohjaratkaisu ja tehokkaasti käytetyt neliöt. Avokeittiössä laadukkaat kodinkoneet ja pinnat. Keittiöstä löydät jääkaappipakastimen, induktiolieden ja astianpesukoneen. Keittiössä hyvin säilytystilaa ja tasotilaa. Asunnossa kauniit parkettilattiat. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Kolmesta ranskalaisesta parvekkeesta tulvii valoa sisään, luoden kotiin tunnelmaa. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohva. Kaikissa ranskalaisissa parvekkeissa on pariovet. Asunnossa ei ole seinänaapureita ja ikkunat ovat sisäpihalle päin, luoden rauhallisuutta asumiseen.

Viihtyisä ja rauhallinen taloyhtiö, sopii hyvin pitkäaikaiselle vuokralaiselle. Taloyhtiöstä löydät upean saunaosaston, urheiluvälinevaraston ja lastenvaunuvaraston. Asukkaiden käytössä myös viherhuone ja kerhohuone. Vuokralaisen käytössä kellarikomero lisäsäilytystilana.

Asunnon yhteydessä loistavat julkisenliikenteen kulkuyhteydet. Kävelymatkan päässä metro ja raitiovaunupysäkit. Kaikki Kallion palvelut kävelymatkan päässä.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan hakijoilta. Laaja kotivakuutus vaaditaan.

Täytä asuntohakemus valmiiksi osoitteessa https://www.vuokravaltti.fi/asuntohakemus-2/

Asuntohakemus ei sido sinua vuokrauspäätökseen.

Asunto on heti vapaana vuokrattavaksi, ota yhteyttä ja sovi esittely jo tänään!


Yhteystiedot

Kohdevastaava
Simo Luoma
0505509443
simo.luoma@vuokravaltti.fi