Albertinkatu 22-24 E

995€/kk | 42m2| Esittelyt sopimuksen mukaan

Yleistiedot

Vuokra: 995€/kk
Osoite: Alberinkatu 22-24
Määritelmä: 1-2h+avok+kph+e
Neliöt: 42m2
Kaupunki: Helsinki
Huoneita: 1-2
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1914
Parveke: Ei.
Sauna: Ei
Vapautuminen: Heti vapaa
Vesimaksu: Sisältyy vuokraan.
Sähkö: Oma sähkösopimus.
Autopaikat: Kadunvarsipysäköinti.

Lisätiedot

Valoisa ja remontoitu koti mahtavalla sijainnilla Punavuoren sydämestä heti vapaana vuokrattavaksi!

Kodissa järkevä pohjaratkaisu, tunnelmallisessa kodissa neliöt on käytetty fiksusti. Eteisestä käynti makuuhuoneeseen, avokeittiön ja olohuoneeseen, sekä kylpyhuoneeseen. Eteisen ja makuuhuoneen kaapeissa hyvin säilytystilaa. Avokeittiöstä löydät astianpesukoneen, keraamisen lieden ja paljon tilaa astioille. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä ja rättipatteri. Koti sijaitsee sisäpihalla, tuoden rauhallisuutta asumiseen.

Rauhallinen taloyhtiö, jossa suuri sisäpiha. Taloyhtiöllä suuri pyörävarasto pihakannen alapuolella, johon esteetön kulku rampilta. Talon asukkaille oma talopesula. Ei suuria remontteja tiedossa, joten koti sopii hyvin pitkäaikaista asuntoa etsivälle.

Asunnon yhteydessä erittäin hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet. Kaikki Punavuoren monipuoliset palvelut käytössäsi. Kävelymatkan päässä myös paljon erilaisia ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Päivittäistavarakauppa on aivan kulman takana.

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan ajankohta on 11 kuukauden kuluttua vuokrasuhteen alkamisesta. Tämän jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä. Luottotiedot tarkistetaan ja laaja kotivakuutus edellytetään vuokrasuhteen ajan.

Koti on heti vapaa! Ota yhteyttä jo tänään ja sovi esittely.

Lue myös Punavuoren alue-esittely blogistamme -> https://www.vuokravaltti.fi/blogi/alue-esittely-punavuori/

Yhteystiedot

Kohdevastaava
Samuli Partanen
samuli.partanen@vuokravaltti.fi
0505509447


Esittelyvideo