Ullanlinna


Puistomainen ja vehreä Ullanlinna on Helsingin kantakaupungin eteläinen kaupunginosa. Rauhallinen ja perheystävällinen Ullanlinna on yli 10 000 helsinkiläisen koti. Alue tunnetaan sen arvokiinteistöistä, jotka on pääosin rakennettu jugend-tyylillä. Tunnetuimmat kadut Ullanlinnassa ovat Korkeavuorenkatu, Huvilakatu ja Merisatamanranta. Osa suositun Salatut elämät -sarjan ulkokuvauksista kuvataan Huvilakadulla.

julkisivu kasarmikatu
Kasarmikatu 4, Ullanlinna.

Yleistä Ullanlinnasta

Ullanlinnan suurin puisto on Tähtitorninvuori, jossa on kauniit näkymät merelle. Tähtitorninvuori sijaitsee Eteläsataman vieressä. Muita suurempia puistoja ovat Neitsytpuisto ja Meripuisto. Ostos- ja kahvilakatu Korkeavuorenkatu on vain parin minuutin kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Merisatamanranta on suosittu lenkkeilijöiden reitti, jonka varrelta löytyy myös kahviloita. Ullanlinnan viereinen Kaivopuisto toimii asukkaiden olohuoneena.

Alueen palvelutarjonta on mainio. Löydät Ullanlinnan kaduilta kivijalkakauppoja, pieniä putiikkeja, delikahviloita, bistroja ja ravintoloita. Myös päivittäistavarakauppoja on monia kävelymatkan päässä. Ullanlinnan lähistöllä on monia kouluja, päiväkoteja, teattereita ja gallerioita. Lyhyen kävelymatkan päässä pääset nauttimaan myös Helsingin ydinkeskustan kaikista palveluista.

Kokonaisuutena Ullanlinna on todella suosittu asuinalue Helsingissä, jossa viihtyvät niin perheelliset, kuin nuoret pariskunnatkin. Vuokravaltin oma konttori sijaitsee Ullanlinnassa, joten voimme ehdottomasti suositella aluetta jokaiselle.

Katso uusin vuokrattava kohteemme Kasarminkadulta alla olevasta linkistä.